Vhodna vrata

Naš program vhodnih vrat je predviden za vrata v notranjih prostorih. Ta vrata niso primerna za zunanjo uporabo. Vhodna vrata se izdelujejo v debelini M=58mm z visoko zvočno in toplotno izolacijo (v ta namen postavimo dva tesnila). Na vhodnih vratih je mehanizem za zaklepanje z kljuko ki zaklepa na treh mestih. Vrata so opremljena z kljuko ki ima ergonomsko oblikovan ročaj , ter visoko kvalitetnim jeklenim cilindrom. Vrata so opremljena z kukalom, ki je lahko tudi moderno video kukalo. Ponujamo vam tudi možnost različno obarvanih strani vrat, npr. zunanja stran v beli barvi, notranja pa v skladu s potrebami in stilom vašega doma.

Stolarkomerc ima v ponudbi več modelov podbojev, kateri so prikazani na prerezih spodaj. Prav tako vam lahko izdelamo podboj po vaših željah. Konstrukcija podbojev je iz kompozitnih plošč, katere izdelujemo sami iz masivnega lesa iglavcev(smreka, jelka), povežemo jih po širini in MDF plošče gostote 850-950 kg/m3.

MOD 001 (B=40mm in B=23mm). Raven podboj z ravnimi letvicami se izdeluje iz kompozitnih plošč, obstajajo dva modela tega podboja. Prvi model v debelini B=40mm, drugi model pa je prilagojen prostorom in odprtinam ki potrebujejo maksimalen prehod (svetla mera) in znaša B =23mm. Obstaja možnost kombinacije ravnega podboja z zaobljenimi letvicami(MOD002). Vhodna vrata so izdelana iz kompozitnih plošč B=50mm. Vhodna vrata so opremljena z varnostno ključavnico, ki zaklepa na treh mestih, dvema tesniloma, jeklenim cilindrom, petimi ključi in kukalom.

Zaobljen podboj z zaobljenimi letvicami se izdeluje iz kompozitnih plošč debeline B=40mm. Nudimo tudi možnost ravnega podboja z ravnimi letvicami. V naši ponudbi imamo dva modela drsnih vrat, in sicer drsna vrata v kaseti za katera mora biti predviden prostor v zidu (steni) in pa drugi model pri katerem ni tega prostora in krilo vrat tako drsi po steni.

Krila vrat izdelujemo iz masivnega lesa iglavcev (smreka, jelka), MDF plošč in treh različnih polnil: papirnato satje, cevasta iverka in polna iverka.