CPL Vrata

CPL je material ki se lepi na površino lesa, da bi se olepšal zunanji izgled vrat. Konstrukcija tega modela je enako kot pri vseh naših vratih. Trenutno imamo v ponudbi štiri programe CPL in sicer bukev, natur hrast, beljeni hrast in črni ali temni hrast. Ostali programi so na voljo po povpraševanju.
Na voljo imate vrata z falcom in ameriški sistem vrat z skritimi nasadili. Pri vseh naših modelih vrat je polnilo v vratnem krilu papirno satje, cevasta iverna plošča ali polna iverna plošča. Vsa vrata izdelujemo po merah in potrebah kupca. Nudimo pa tudi veliko izbiro kljuk in nasadil.

Stolarkomerc ima v ponudbi več modelov podbojev, kateri so prikazani na prerezih spodaj. Prav tako vam lahko izdelamo podboj po vaših željah. Konstrukcija podbojev je iz kompozitnih plošč, katere izdelujemo sami iz masivnega lesa iglavcev(smreka, jelka), povežemo jih po širini in MDF plošče gostote 850-950 kg/m3.

MOD 001 (B=40mm in B=23mm). Raven podboj z ravnimi letvicami se izdeluje iz kompozitnih plošč, obstajajo dva modela tega podboja. Prvi model v debelini B=40mm, drugi model pa je prilagojen prostorom in odprtinam ki potrebujejo maksimalen prehod (svetla mera) in znaša B =23mm. Obstaja možnost kombinacije ravnega podboja z zaobljenimi letvicami(MOD002). Vhodna vrata so izdelana iz kompozitnih plošč B=50mm. Vhodna vrata so opremljena z varnostno ključavnico, ki zaklepa na treh mestih, dvema tesniloma, jeklenim cilindrom, petimi ključi in kukalom.

Zaobljen podboj z zaobljenimi letvicami se izdeluje iz kompozitnih plošč debeline B=40mm. Nudimo tudi možnost ravnega podboja z ravnimi letvicami. V naši ponudbi imamo dva modela drsnih vrat, in sicer drsna vrata v kaseti za katera mora biti predviden prostor v zidu (steni) in pa drugi model pri katerem ni tega prostora in krilo vrat tako drsi po steni.

Krila vrat izdelujemo iz masivnega lesa iglavcev (smreka, jelka), MDF plošč in treh različnih polnil: papirnato satje, cevasta iverka in polna iverka.